Feb 21, 2011

(;~


know what. for me kan, aku akan rasa weird kalau tak dapat imagine watak dalam every novel yang aku baca. sebab tu aku prefer novel yang ada muka watak kat kulit depan. eh ke aku sorang macamtu? heheh.

btw, i tried to find some images using google tadi untuk resemble my lovely characters in 'bukan fairytale'. so then i stumbled upon these images.

so, meet the trio. diya, marsha and hani. :)



okay imagine diorang pakai tudung sekarang. LOL

and this guy, actually aku pun tak kenal. heheh tapi aku tengok dia macam sesuai untuk another watak yang belum wujud dalam cerita ni. but then, i looked at the image closely, a thought came to me.

what if i letak dia as SHAH? oke tak? actually i lagi suka Jude Law tapi rasa macam tua sangat pulak. so, i chose him instead. cewah.



the emotionless Shah. (;

love,
dewi

feb27/10

4 comments:

mysugarcookies said...

hani yg pakai bju kuning tu ek...
hahaha

nuraimyasmin said...

huhuhu ko la tuh.

mysugarcookies said...

oit yg chubby sket trus pas kt aku ek...eee

dewi arjuna said...

ahaha. ala yg chubby tu la paling comel kotttt~!